fbpx

Legyél önkéntes!

Önkénteseket folyamatosan fogadunk és keresünk. A társaságnyújtás a fő tevékenységünk, de ehhez nem kell feltétlenül beszédesnek lenni 🙂 Legtöbbször a kapcsolat rendszeressége a fontos, de vannak eseti támogatást igénylő idős tagjaink is. Igyekszünk mindannyiuknak minél gyorsabb és pontosabb segítséget nyújtani, ezért vannak speciális önkéntes csapataink is, akik egy-egy területre fókuszálnak: számítógépes, mobiltelefonos segítség; idősek szállítása autóval, adománykiszállítás; kisebb barkács munkák (pl. egy fogódzkodó, vagy tévéállvány fel/összeszerelése). De információnyújtási munkánkat is segíthetitek fordítóként, marketingesként, közösségi médiaszakértőként és az adományok szervezésében is elkél a segítség.

Jó lenne, ha nem lennének magányos idősek az országban, ha minden, hosszú életet megélt embernek lenne lehetősége valakihez szólni, méltó időskort megélni? Ez a mi vágyunk, célunk! Belevágnál ott, ahol laksz? Keressük azokat a lelkes önkénteseket, akik szeretnének aktívan hozzájárulni a társadalmi szintű változáshoz!

Alapíts Te is helyi önkéntes csoportot! Keress magad mellé 2-3 hasonlóan motivált embert, akikkel együtt igazi változást érhettek el a helyi idősek életében. Mi segíteni fogunk titeket folyamatokkal, útmutatókkal, tanácsokkal, tréningekkel – megosztjuk amit tudunk, hogy együtt segíthessünk az elszigetelten élő időseken. Néhány alapelvet találsz itt helyi Időseket Segítő Csoport létrehozásához.   Jelentkezz önkéntesnek!

JELENLEGI HELYI CSOPORTJAINK

Ha nem szeretnél a közeledben létrehozni egy Időseket Segítő Kiscsoportot, akkor csatlakozz meglévő kiscsoportjainkhoz látogatóként vagy egyéb időseket segítő tevékenységgel.  Az 1., 2., 3. és 12. kerületben Villányi Kati segíti a csoportokat, a 11. kerületben Szabó Zsuzsi szervezi a helyi időseket segítő önkéntes csoportot. 

Pro bono felajánlás

Szakmai tudásommal segítenék

Sales manager, marketinges, jogász, pszcihológus, coach, grafikus, fotós, dietetikus, adatelemző, informatikus, pricingos, piackutató vagy? Vagy nagyon értesz a közösségi médiához, PPC-hez, partnerkapcsolatok építéséhez? Lenne havi 2-3 óra szabadidőd, melyben segítenél nekünk programunkat fejleszteni? Bármi is legyen a szakmád, ha a segítő szándékod és némi szabadidőd megvan akkor várjuk jelentkezésedet az alábbi jelentkezési űrlapon keresztül! Megtaláljuk a te időbeosztásodnak megfelelő együttműködést mely során te is kipróbálhatod szaktudásod egy új környezetben. 

Szemléletformálásban segítenék

Jól énekelsz, festőművész vagy, van egy kastélyod vagy otthon vagy a filmes berkekben? Amennyiben tehetségednek, kapcsolataidnak, hírnevednek köszönhetően sok embert megmozgat ha Te felvállalsz egy ügyet, és a magányos idősek megsegítését fel tudod karolni, írj egy emailt Somlai Katának (somlai.katalin@onkentes.hu) és kitalálunk egy izgalmas együttműködést. Károlyi Angelica grófnő, Tenki Réka, Szilágyi Tibor, Gálvölgyi János, Miklósa Erika – ők már mind segítettek nekünk, melyet nem fogunk elfelejteni sosem!

Jelentkezési lap

 

Hírlevél feliratkozás

Keress minket!

Önkéntes Központ Alapítvány

Telephely:
1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 24.

Tel: +36-1-225-0710

E-mail cím: idosekbaratai@onkentes.hu

TÁMOGASD MUNKÁNKAT RENDSZERES ADOMÁNYODDAL!
 

Ajánld fel nekünk szja 1%-odat!

Adószámunk: 18108251-1-41

© Idősek Barátai 2020.