fbpx

Pénzadomány

Havi rendszerességű adományoddal biztosíthatod hogy minél több magányos időst segíthessünk minél jobban, szervezetebben. 

Bankkártyával

Egyéb fizetési módok

sokféleképp segíthetsz!

Az adománynak is több fajtája van, így biztosak vagyunk, hogy te is megtalálod a számodra legmegfelelőbb módot, hogy támogasd céljainkat. További adományozási lehetőségeinkről alább találsz információt.

Az Önkéntes Központ Alapítvány etikus adománygyűjtő szervezet, az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testületének tagja

„Az adományzozói bizalom megerősítésén dolgoznak azon szervezetek, melyek már csatlakoztak az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testületéhez, és fogadták el magukra nézve kötelezőnek az adománygyűjtésre vonatkozó Etikai Kódexet, melynek fő sarokpontjai a hitelesség, törvényesség, átláthatóság és nyilvánosság.

Tagszervezeteink az Etikai Kódexnek megfelelően kezelik a hozzájuk beérező adományokat és tevékenységüket átláthatóan kommunikálják. A Testület tagjai Etikus Adománygyűjtő Szervezet logót használhatnak, mellyel erősíthetik meglévő és potenciális támogatóik bizalmát. Célunk összefogni az etikusan és átláthatóan működő civil szervezeteket, közösen dolgozni azon, hogy az adományozók bizalma megerősödjön. Ezzel kívánjuk elősegíteni az adományozási- és adománygyűjtési kultúra fejlődését Magyarországon.”

Forrás: Forrás: Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete