Vége a nyárnak. Itt az ősz. Elkezdődött az iskola is, és már a munkahelyeken is újra gőzerővel beindult az élet. A szeptember sokunktól kíván meg egy gyorsabb tempót, és ilyenkor hajlamosak vagyunk úgy érezni, hogy kicsit nehezebb egyensúlyozni a mindennapi feladatok közt.

Ebben a sűrű időszakban sem feledkezünk meg Idős Barátainkról, és idén ősszel még nagyobb hangsúlyt fektetünk a kikapcsolódásra, minőségi együtt töltött időre. Hiszünk abban, hogy a rendszeres otthoni látogatásokon kívül, szervezett programjainkkal újabb ablakot tudunk nyitni nekik a világra. Éppen ezért egy egynapos kirándulást szervezünk a Zugligeti Lóvasúthoz, amihez a Te támogatásodra van szükségünk!

Idős Barátaink többsége 80-95 év kor köztiek, akik mobilitása korlátozott, utazásuk komoly tervezést igényel. Mi egy olyan közösséget építünk önkénteseink segítségével, ahol életkortól függetlenül mindenki értékesnek érezheti magát. Elhatároztuk, hogy egyéni adományok segítségével leküzdjük az időskori korlátokból adódó nehézségeket, és elutazunk együtt egy szép kirándulásra.

Tőled is függ, hogy hány időst tudunk magunkkal vinni. Őszi kirándulásunkhoz ITT tudsz hozzájárulni általad szabadon meghatározható összeggel.

Ugye számíthatunk Rád?

Köszönjük!