Hihetetlen, hogy milyen gyorsan szalad az idő! Nemrég indítottuk el adománygyűjtésünket az októberi kirándulásunkra, de máris elérkeztünk a kampány félidejéhez! Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki eddig bármilyen összeggel hozzájárult a kirándulásunk megvalósításához, nekik köszönhetően már a célösszegünk 66%-a összegyűlt!

Köszönjük!

 

Ebből az összegből már közel 10 idős barátunk és önkéntes segítőik részvétele biztosított a kiránduláson, de szeretnénk, ha ennél még többen jöhetnének el velünk a Zugligeti Lóvasúthoz! Ehhez mindössze csak 51.000 Ft-ra van szükségünk, és nagyon bízunk benne, hogy a hátralévő 16 napban lesznek még olyan lelkes segítőink, akik támogatni tudják az ügyünket.

EZEN a linken várjuk a további hozzájárulásokat: https://adjukossze.hu/kampany/segits-hogy-uj-elmenyeket-adhassunk-idos-baratainknak-1541.

A „Támogatom” gombra való kattintás után választható ki egy tetszőleges összeg, amely bankkártyás fizetési módot ajánl fel:

3000 Ft – ezt az összeget köszönőlevélben fogjuk Neked meghálálni!

5000 Ft – ezt a szuper kitűzőt fogjuk Neked elpostázni köszönetünk jeléül!

10.000 Ft – ez már egy igazán nagylelkű adomány, amiért cserébe feltüntetünk támogatóink között!

25.000 Ft – képzeld, azon kívül, hogy feltüntetünk támogatóink között, ingyenes belépővel is kedveskedünk az Idősek Barátai Program “Advent Jazz Ritmusban” jótékonysági koncertjére!

Ugye számíthatunk Rád?