Ne hagyd elveszni adód 1%-át, csak pár perc kitölteni a felajánló dokumentumot! Felajánlásoddal te döntesz arról, hogy hova kerül a pénz egy része, amiért megdolgoztál. Vedd kezedbe az irányítást – és add nekünk 🙂

Az 1%-ból származó bevételt a program fejlesztésére fogjuk költeni, azaz igyekszünk minél több magányos idős emberhez eljutni, és önkéntes társaságot nyújtani számukra. Küldetésünk az időskori elszigeteltség felszámolása Magyarországon, és ennek eléréhez szükségünk van a te támogatásodra!

Hogyan ajánlhatod fel adód 1%-át?

Interneten: Lépj be az Ügyfélkapudba, nyisd meg a NAV által elkészített adóbevallásod, majd töltsd ki a 18EGYSZA  nyilatkozatot. Kérjük, járulj hozzá ahhoz, hogy megkapjuk az elérhetőségeidet, hogy meg tudjuk köszönni felajánlásod 🙂 Ezek után véglegesítsd és küldd be az adóbevallásod.

Mivel az Idősek Barátai az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) egy programja, ezért az adószám az ÖKA adószáma.

Az összes 1%-os felajánlás, ami beérkezik az alapítványhoz, az Idősek Barátai program javára lesz fordítva!

Az ÖKA adószámát kell beírni, a rendszer automatikusan beírja az alapítvány nevét
Kérjük járulj hozzá hogy megkapjuk elérhetőségedet, így meg tudjuk köszönni felajánlásod!

Levélben/személyesen: Töltsd le és nyomtasd ki az adó 1% nyilatkozatot (IDE kattintva le tudod tölteni). Töltsd ki a nyilatkozatot majd rakd egy borítékba és címezd meg a lakcímed szerinti NAV fiókhoz (ITT meg tudod nézni hol vannak NAV fiókok). A feladónál tüntesd fel neved és címed mellett saját adóazonosító jeled is. Zárd le a borítékot, és írd alá a boríték hátulján keresztbe, a ragasztáson átnyúlóan. Add fel a borítékot postán vagy vidd be a lakcímed szerinti NAV fiókodba.

Az adóbevallás (és vele az 1%-os nyilatkozat) leadási határideje: 2019. május 20.

Ha bármi kérdésed van, fordulj hozzánk bátran az idosekbaratai@onkentes.hu emailcímen vagy a 0036-1-225-0710-es telefonszámon.