NYERTES: Hackl József – Gratulálunk!

Frissítés: Sajnos József nem jelentkezett és nem tudtuk elérni, így a másodikként kisorsolt Laczó Adrienn nyerte a jegyeket. Gratulálunk neki is és mind Józsefnek, Adriennek mind a többi adományozónak is hálásan köszönjük hogy támogatta a magányos időseket!

Tenki Réka színésznő felajánlott két jegyet új filmje, a Seveled c. film stábvetítésére, ezzel támogatva a magányos idősek megsegítését. Külön köszönet a film producereinek: Pék Csaba, Orosz Dénes és Tőzsér Attila tette lehetővé, hogy külsős is részt vehet az amúgy zárt körű vetítésen!

A vetítés helyszíne: Westend Bevásárlóközpont Mozi

A vetítés időpontja: 2019. december 1. vasárnap,  11 óra

A páros belépőt azok között fogjuk kisorsolni, akik 2019. november 21 (csütörtök) 00:01 és november 29 (péntek) 23:59 között adományoznak az Idősek Barátai Programnak az adjukossze.hu felületen bankkártyás módon.

Ezt csak itt lehet megtenni az adjukossze.hu felületén: https://adjukossze.hu/kampany/idosek-baratai-adhatunk-egy-orat-1042

ADOMÁNYOZOM

Más módon (pl. átutalással, csekken, készpénzben) beérkezett támogatások nem vesznek részt a sorsolásban.

A további feltételek megléte esetén kerül be az adományozó neve a sorsolásba:

  • Az adomány összege minimum 1500 Ft
  • Az adomány lehet rendszeres és eseti is
  • Ha valaki havi rendszerességű adományt állít be, neve kétszeresen bekerül a sorsolásba
  • Az adományozó nevét, emailcímét és/vagy telefonszámát meg kell adja – ez azért nagyon fontos hogy el tudjuk érni a sorsolás után a jegyátadás részleteivel
  • A nyertes adományozó önmaga jelentkezik a sorsolás után az idosekbaratai@onkentes.hu emailcímen és/vagy a 00 36 70 433 8648-as telefonszámon, hogy átvegye nyereményét. Ha nem jelentkezik önmaga, nem vállalunk felelősséget azért hogy időben át tudja venni a nyereményt.
  • A nyereményjátékban való részvétellel azt is elfogadja a résztvevő, hogy a vetítés során semmilyen audió- vagy videófelvételt nem készíthet.

Egy személyt sorsolunk majd ki mint nyertes, aki másodmagával részt vehet a vetítésen.

A sorsolás időpontja: 2019. november 30, szombat napközben

A sorsolást tervezzük Facebook oldalunkon élőben közvetíteni, ha a technika ördöge nem lép közbe. A nyertes nevét közzétesszük Facebook oldalunkon és honlapunkon (ebben a cikkben) is.

Nagyon hálásak vagyunk Tenki Rékának, aki szívén viseli a magányos idős emberek ügyét.

Nyitottsága, kedvessége, jószívűsége nagy tehetséggel párosul, mely kiemelkedővé teszi a hazai színművészeti világban.

Köszönjük!