Könnyen, gyorsan rendelkezni tudsz az adó 1% felajánlásról.

Megmutatjuk, hogyan!

Elektronikusan és papíralapon is be tudod nyújtani a bevallásod és azzal együtt az 1%-os nyilatkozatodat is. Az 1%-oddal idén is tudsz a magányos időseknek segíteni, hogy barátokra találjanak. 18108251-1-41 – írd be ezt a számot az 1%-os nyilatkozatodba!

Az összes 1%-os felajánlás, ami beérkezik az alapítványunkhoz, az Idősek Barátai program javára lesz fordítva!

Az adóbevallás (és vele az 1%-os nyilatkozat) leadási határideje: 2021. május 20.

Hogyan ajánlhatod fel adód 1%-át?

Interneten az e-SZJA felületen: Kattints IDE, lépj be az általad preferált azonosítással (pl. Ügyfélkapu), nyisd meg a NAV által előkészített adóbevallásod, majd nyisd meg az 1+1%-os nyilatkozatot.

Az 1%-os nyilatkozatodat akkor is beadhatod, ha az adóbevallásoddal még dolgod van. A kettőt egymástól függetlenül benyújthatod.

Kérjük kattints a jobb oldali kis négyzetbe és járulj hozzá, hogy megkapjuk elérhetőségedet, így meg tudjuk köszönni felajánlásod! A legegyszerűbben emailben tudjuk felvenni veled a kapcsolatot, így hálásak lennénk ha megadnád az emailcímedet.

A kedvezményezett adószámához írd be a 18108251-1-41 számot. Ezalapján a rendszer automatikusan megjeleníti az Önkéntes Központ Alapítvány nevét.

Ezután még az egyházi +1%-ról is tudsz rendelkezni, és kész is van a nyilatkozatod! Kattints a “Tovább a beadáshoz” gombra, majd a “Beadás”-ra.

Ha ezt a rendszerüzenetet látod, akkor biztos a siker! 

Papíralapon, postán is beküldheted nyilatkozatodat: a NAV ügyfélszolgálatán igényelheted személyesen a tervezeted mellett a nyilatkozatot is. Az üres nyilatkozatot PDF-ben letöltheted innen is: 20EGYSZA

A NAV teljeskörű információcsomagot állított össze, így ha a fenti magyarázatunk után még maradtak kérdéseid, kattints ide: https://www.nav.gov.hu/nav/szja/szja

Amennyiben tőlünk kérdeznél, írj nekünk emailt az idosekbaratai@onkentes.hu-ra vagy hívd a +36-1-225-0710-es számot.

Nyilatkozásra fel! 🙂

 

2021.04.19.