Adó 1 százalékodat felajánlani sosem volt könnyebb! Előző cikkünkben már bemutattuk hogyan tudod megtenni, most pedig megosztunk veled jónéhány vizuális anyagot melyeket egy-két kattintással te magad is meg tudsz osztani másokkal. Így terjed az üzenetünk, és így leszünk egyre többen az Idősek Barátai! 

Oszd meg saját Facebook oldaladon posztunkat, melyet így ismerőseid is láthatnak majd. A Facebook algoritmus is jobban szereti a posztot, minél többen osztják! 

Poszt #1- ért kattints ide!

Poszt #2-ért pedig ide!

Facebook történetedben való megosztásra csináltuk ezt a képet, mentsd el gépedre/telefonodra majd add hozzá a történetedhez 🙂

Ha tagja vagy egy Facebook csoportnak amiben meg lehet osztani ilyen üzenetet, kérünk téged tedd meg hátha valakit inspirál a felajánlásra, aki amúgy nem tenné!

Hírlevélbe, email aláírásba, weboldalra és amúgy bármilyen felületre szívesen ajánljuk bannerünket, melyet a képre kattintva tudsz letölteni!

Instagramra ezt a posztot ajánljuk! Úgy lett méretezve. Az idézet nem régi, Katalin személyes történetét olvashatjátok honlapunkon hosszabb formában is. 

Töltsd le a képre kattintva!

LinkedIn profilod háttérszalagképeként használd ezt a remekbeszabott művet mostantól 🙂

Céged faliújságára nyomtass egy ilyen plakátot és tűzd ki, a kávégép vagy vízgép mellett pont jó olvasmány lehet 🙂 Kattints IDE a letöltésért PDF formátumban!

Különböző Zoom háttereket is csináltunk, melyek a Teams-en is remekül működnek 🙂 Dobd fel online meetingjeidet egy ilyen háttérrel! 

Kattints a neked tetsző háttérképre és töltsd le magadnak.

Ha bármi hiányérzeted van és szeretnél segítséget abban hogy hogyan oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel a felhívást, keress minket bátran az idosekbaratai@onkentes.hu emailcímen!

2021. 04.27.