Május 29-én szombaton nagyon nagy sürgés volt az irodában, ahol szorgos kezek csomagolták, szortírozták az időseknek gyűjtött adományt. Azonban mire ide jutott a csapat, azt hatalmas mennyiségű háttérmunka előzte meg. Pontos táblázatok összeállítása, a kísérő levél alapos megtervezése, az idézet kiválasztásától a saját tervezésű könyvjelzőig minden az önkénteseink keze munkáját dicséri. gondosan megtervezett, alaposan átgondolt kísérő kártya sem maradt ki a csomagokból.

Estébe nyúló egyeztetések, az utolsó simítások is előkészítve, hogy az adományosztás napján már minden klappoljon.

 

 

Minden időssel több alkalommal leegyeztetve hogy ki megy hozzá és mikorra várható. A szállító önkénteseket az irodában sütivel és saját készítésű keresztrejtvénnyel várták a szervezők, csomagolók. Számos önkéntes segítőnek köszönjük, hogy rugalmasan elvállalta az előre nem látható kihívások ellenére a szállítást, átadást.

 

       

 

Az idősek nagyon várták az önkénteseket, nem is annyira a csomag, mind inkább az emberi jó szó miatt. Többeket behívtak megvendégelni, hiszen a hosszú bezártság után minden személyes látogatásnak nagyon örülnek.

Az önkéntesek még arra is figyeltek, hogy akinek aznap volt a születésnapja vagy névnapja, ne mulasszák el felköszönteni. Orsi saját maga horgolt virágcsokorral készült az általa ismeretlen idős ember születésnapjára.

„Fantasztikus volt látni azt a pörgést, azt a hozzáállást, ahogy a csomagok elkészültek, ahogy azok a megbeszéltek szerint átvételre és kiszállításra kerültek.

 

Történtek mindezek  némi átszervezéssel, újratervezéssel, közlekedési dugók és balesetek ellenére.

Köszönöm, hogy ezt a szép szombati napot önzetlenül az Időseknek adtátok. Jó volt veletek dolgozni! Gratulálok mindenkinek! „ üzeni Kuty Ági és Mallár-Varga Orsi az adományosztási csapat főszervezői.

 

Hatalmas köszönet illeti őket, ezért a minden apró részletre odafigyelő munkáért, melynek minden pillanatát áthatotta az idősek iránti szeretet és tisztelet. Orsi és Ági előkészítése tette lehetővé, hogy a többi önkéntes két nap leforgása alatt kiszállíthassa a szeretettel összeállított csomagokat.

Hálás köszönet Nagy Brigitta kolleganőnknek, amiért jelenlétével és segítségével lehetővé tette, hogy ez az esemény is zökkenőmentesen alakulhasson.

Köszönjük nektek is, akik a csomagolásban és szállításban vettek részt, alkalmazkodva az éppen aktuálisan felmerült változtatásokhoz. A fiatalok sem maradtak ki a közös programból, csomagolás, kísérés és profi telefonos tájékoztatást nyújtottak.

 

Rengeteg időstől kaptunk visszajelzést, hogy mennyire hálásak a csomagokért és a pár jó szóért, amivel elhalmoztátok őket: F.Tóth Kata, Baginé Trombitás Mariann, Czapek Anita, Borsos Sándor, Molnár Illés Rita, Dezső Annamari, Slégel Péter, Tőgl Tibor, Karakkai Éva, Temesi Marcsi, Keresztesi Dominika, Zaán Zénó.