fbpx

Kincseink – Időseink és a tőlük tanult életbölcsességek

Az idei Idősek Világnapja alkalmából büszkén mutatjuk be a nagyközönségnek “Kincseink” című kiadványunkat. Már több, mint egy éve dolgozunk önkénteseink segítségével azon, hogy felkutassuk, rögzítsük és megosszuk azokat a történeteket, melyeket senki más nem hall. 

A legidősebb generáció tagjai már számos olyan helyzetet éltek át, amiket a mai emberek elképzelni sem tudnak. Ebben a kiadványban azokat az időseket mutatjuk be, akik vállalták, hogy megosztják az életük élményeit, értékeit. Meggyőződésünk, hogy ezek feltárásával nemcsak a kincseiket megosztók gondolhatták át saját életútjukat, helyezhették más perspektívába, hanem azok is erőt merítenek belőle, kapaszkodókat kapnak majd ebben a bizonytalan helyzetben, akik megismerik ezeket.

Ezzel a kiadvánnyal bizonyítjuk, hogy igenis embert próbáló helyzetek átélése után is lehet olyan életet élni, amelyet szeretnénk, amiben van különlegesség, cél, érték.

Hálásan köszönjük Icának, Magdinak, Annának, Gizikének, Lászlónak, Erzsikének, Juditnak, Miklósnak, Lizának, Margitnak és Barnának, hogy megosztották velünk csodás történeteiket, értékeiket, kincseiket!

Szeretettel ajánljuk a kiadványt mindenkinek! 

2021. 09. 29.

További cikkeink:

Keress minket!

Önkéntes Központ Alapítvány

Telephely:
1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 24.

Tel: +36-1-225-0710

E-mail cím: idosekbaratai@onkentes.hu

TÁMOGASD MUNKÁNKAT RENDSZERES ADOMÁNYODDAL!

https://adjukossze.hu/kampany/idosek-baratai-adhatunk-egy-orat-1042

Ajánld fel nekünk szja 1%-odat!

Adószámunk: 18108251-1-41

© Idősek Barátai 2020.