fbpx

Felemelő séta az erdőben

Szeptember 25-én öten vágtunk neki az erdőnek- meséli Villányi Kati a 2. kerületi Idősek Barátai csoport vezetője. Az idősek és az önkéntesek közösen fedezték fel az erdőt és közben az egymásban rejlő kincseket.

“Csodás időnk volt, az erdő gyönyörű, a séta kellemes volt. A lányok sokat csacsogtak, élvezték a jó levegőt és azt is, hogy társaságban lehettek. Mintha kinyíltak volna egy hosszú bezártságból.

Az út könnyű volt, kb. 2,5 km-t tettünk meg, egy kört, az időseink tempójában, több figyelmet szentelve a beszélgetésnek, mint a fizikai kihívásnak. A sétánk ami a 11-es busz végállomásától indult és oda tért vissza. Félúton, a Macis játszótérnél lévő pihenőhelyen leültünk egy kicsit, és gyorsan előkerült egy-két finom falat is. Mindenki gondolt mindenkire, kínálgattuk egymást, igazi kis csapat voltunk. ”

Köszönjük, Zsuzsának a szervezést. Tervezzük a folytatást, hiszen ezen a környéken sok sétaút van, és minden évszakban és időben jó dolog az erdőt járni. Mindenkit várunk, aki szívesen sétál az erdőben idősekkel karöltve, lassú tempóban, egymásra, önmagunkra figyelve. Jelentkezni lehet: vk.kati@gmail.com

További cikkeink:

Keress minket!

Önkéntes Központ Alapítvány

Telephely:
1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 24.

Tel: +36-1-225-0710

E-mail cím: idosekbaratai@onkentes.hu

TÁMOGASD MUNKÁNKAT RENDSZERES ADOMÁNYODDAL!

https://adjukossze.hu/kampany/idosek-baratai-adhatunk-egy-orat-1042

Ajánld fel nekünk szja 1%-odat!

Adószámunk: 18108251-1-41

© Idősek Barátai 2020.