fbpx

Támogasd céljainkat még ma!

Mindenki tud segíteni. 

Ahogy az önkéntes segítségre, úgy a felajánlásokra is igaz ez. 

Rengeteg módja van a támogatásnak, melyekről alább találsz információt.

Keresd ki most a számodra megfelelőt!

Forintot és eurót is tudunk fogadni HUF és EUR alapú Magnet bankszámláinkon. A közleménybe írd be: Idősek Barátai támogatás!

Honlapunkon biztonságosan tudsz bankkártyával adományozni a Simplepay felület segítségével. Pár perc az egész!

Csekket is tudunk neked küldeni mellyel rendszeresen is támogathatod a magányos időseket. 1000 Ft feletti adományok esetére.

Az adó 1%-od felajánlása neked semmibe nem kerül, nekünk viszont rengeteget számít! Segítségünkkel pár perc alatt meg tudod tenni a felajánlást. 

A stabilitás és a fenntartható fejlődés híve vagy? Lenvirág vagy Napraforgó? Csatlakozz Baráti Köreinkhez és támogass minket havi rendszerességgel.

Akár egy Facebook-poszt megírásával is gyűjthetsz a magányos idősek számára! Kérj adományt ajándékba szülinapodra, névnapodra, esküvődre, egyéb jeles alkalomra!

Régi érmék, papírpénzek, kitüntetések porosodnak a padláson? Nem tudod mit kezdj velük, de szeretnéd hogy legyen hasznuk? Adományozd őket nekünk! Ugyanitt numizmatikai tudással rendelkező önkénteseket is keresünk 🙂

Koncert vagy vacsora, kirándulás vagy betekintés a színfalak mögé? Esetleg Tik-Tok videópárbaj az idősekért? Ha tudsz szervezni egy szuper eseményt a magányos idősek megsegítéséért, ne habozz, lépj velünk kapcsolatba!

Azon gondolkozol, hogyan adhatsz értelmet hagyatékodnak. Kérdések vetődnek fel benned: Milyen temetést szeretnék? Hogyan kell végrendeletet írni? Mi lesz a tulajdonaim, ingatlanom, bútoraim sorsa? Mi tudunk neked segíteni.

Mire költitek az adományom?

Ez egy remek kérdés. Igyekszünk minden adománygyűjtő kampányunknál már a meghirdetéskor tisztázni hogy mire is fogjuk költeni. Beszámolóinkból pontosan láthatod hogy milyen forrásból mennyi bevételünk érkezett, és ezeket milyen arányban használtuk fel költségtípusonként. 

Ha bármi kérdésed, megjegyzésed, javaslatod van ezzel kapcsolatosan, kérünk téged hogy oszd meg velünk az idosekbaratai@onkentes.hu emailcímre küldött leveledben.

Kíváncsi vagy ránk? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kérj ajándékba adományt!

Nagyon megható, ha ránk gondolsz a Te különleges napodon! Roppant könnyen, néhány Facebook poszt segítségével adományokat gyűjthetsz az idősek megsegítésére születésnapod alkalmából. Számodra pár perc, az időseknek viszont rengeteget jelent!

Nem szeretnél három kenyérpirítót és négy késkészletet esküvői ajándékként? Sőt, leginkább semmit? Gyűjts adományt esküvőd alkalmából azoknak, akik életük végére egyedül maradtak. Így társaságot, barátságot adhattok ajándékba közösen azoknak, akiknek a legnagyobb szüksége van rá!

Ha érdekel az ilyen típusú fundraiser lehetőség, írj egy emailt az idosekbaratai@onkentes.hu-ra az ötleteddel és segítünk megvalósítani!

 

Érme-, papírpénz- és kitüntetés ritkaságok

Régi érmék, papírpénzek, kitüntetések, esetleg levelezőlapok, bélyegek hevernek otthon? Nem szeretnél foglalkozni az értékbecsléssel, eladással de szívesen felajánlanád egy jó ügyért? 

Írd meg nekünk az idosekbaratai@onkentes.hu emailcímre hogy mi az amit felajánlanál! 

Jótékonysági eseményt szervezek

Teadélután, grillezés vagy társasjáték-est a barátokkal? Bajusz-kihívás a munkahelyen?

Koncert, aukció, tematikus városnéző túra vagy bekukkantás a színfalak mögé egy színházban?

Bármelyikhez is van kedved és lehetőséged, barátaid, ismerőseid körében meghirdetve adományokat gyűjthetsz a magányos idősek megsegítésére. 

Itthon ez még újdonságnak számít, így te lehetsz az elsők egyike aki összegyűjt 100 ezer forintot egy jó ügyért!

Keress minket!

Önkéntes Központ Alapítvány

Telephely:
1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 24.

Tel: +36-1-225-0710

E-mail cím: idosekbaratai@onkentes.hu

TÁMOGASD MUNKÁNKAT RENDSZERES ADOMÁNYODDAL!

https://adjukossze.hu/kampany/idosek-baratai-adhatunk-egy-orat-1042

Ajánld fel nekünk szja 1%-odat!

Adószámunk: 18108251-1-41

© Idősek Barátai 2020.