fbpx

Az Idősek Sportos Barátai a Decathlonnal közös kezdeményezésünk. 

Tudjuk, hogy az öregedés fizikai, szellemi és lelki folyamatait is kedvezően befolyásolja, ha rendszeresen mozgolódunk kicsit. Nem kell óriási fitness programokra gondolni: mindenki megtalálhatja a magának legmegfelelőbb mozgásformát! Ráadásul milyen jó érzés együtt mozogni egy kicsit!

Első közös akciónk keretében a Decathlon a Józsefvárosi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ nappali idősek klubjainak ajánlott fel sportszereket. Mi az Idősek Barátai azt biztosítottuk, hogy mind az adományozó, mind az adományozott fél elégedett legyen, az adomány tárgya az legyen amire tényleg szükség van. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a sporteszközök megérkezés után azonnal használatba kerültek a klub tagjai által! 

Következőnek a Decathlon már szokássá vált Mátra túráján látta vendégül és ösztönözte mozgásra az elszigetelten élő időseket és az ő szenior korú önkénteseiket. A kissé esős idő ellenére a program nagyon jól sikerült, kiegészült még egy meglepetés csónakázással is. Beszámolónkat erről a túráról ITT olvashatjátok. 

Keress minket!

Önkéntes Központ Alapítvány

Telephely:
1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 24.

Tel: +36-1-225-0710

E-mail cím: idosekbaratai@onkentes.hu

TÁMOGASD MUNKÁNKAT RENDSZERES ADOMÁNYODDAL!

https://adjukossze.hu/kampany/idosek-baratai-adhatunk-egy-orat-1042

Ajánld fel nekünk szja 1%-odat!

Adószámunk: 18108251-1-41

© Idősek Barátai 2020.